dijous, 23 d’octubre del 2014

DESCOBRIM BEGUR!

El dijous, dia vint-i-tres, vam fer una excursió a Begur. 
Vam anar al cementiri, que és on enterren els morts. 
Després vam anar al Parc de l'arbreda. Vam esmorzar i vam jugar. 
A continuació vam anar a l'església. Hi havia una estàtua de Santa Reparada i una altra de Sant Pere, que són els patrons del poble. En Josepantoni va explicar la llegenda de Santa Reparada. 
Quan vàrem sortir de l'església vàrem anar a les Escoles Velles. Fa anys les Escoles Velles eren les escoles de Begur i ara hi ha: ràdio Begur, la guarderia, la biblioteca i sales d'exposicions. Vàrem visitar les sales de les exposicions on hi havia poemes d'en Joan Vinyoli que en Marc Boix va escriure i pintar. La Rosa, la bibliotecària, ens va ensenyar la biblioteca i ens va explicar coses: com poder portar un llibre a casa, quins llibres hi ha a la biblioteca, ... 
Després vàrem passar pel Casino cultural on hi ha el cinema de Begur i unes sales on s´hi ballen sardanes. 
Després vàrem pujar al castell i vàrem veure: el poble de Begur, Pals, les illes Medes.... 
Vam baixar del castell per un pendent molt fort. Quan vam ser a baix vam creuar la carretera i vam caminar fins el Mas d'en Pinc. Allà vam dinar i vam jugar molt. Ens va agradar molt jugar a agafar i a amagar-nos. Alguns de nosaltres vam veure l'alzina més alta de Begur. 
De tornada a l'escola vam parar al mirador de la Plaça Forgas i vam mirar el paisatge. També vam veure l'estàtua de la Carmen Amaya. 
Ens ho vam passar molt bé!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada